Robert Hedin gjenforent med Glenn Solberg i eliteserieklubben St. Hallvard!

Robert Hedin er ansatt som ny daglig leder i St. Hallvard og starter 1. juni 2017. Hedin vil ha ansvaret for daglig drift, jobbe mot samarbeidspartnere og i tillegg være sportslig leder.

I tre år arbeidet hoveddtrener Glenn Solberg med Hedin i NHF og har følgende kommentar til ansettelsen:
– Robert er en først og fremst en svært god leder. Han store styrke er å sette sammen team og få de til å prestere sammen. Tillegg til at Robert er en hardtarbeidende leder, har han en enorm erfaring og kompetanse fra det øverste nivå i vår idrett. Både sportslig og organisatorisk. Jeg ser frem til å jobbe sammen med han for å bygge videre på den muren som er lagt.

Hedin har spilt 196 A-landskamper for Sverige, han har vært trener i 11 forskjellige klubber i forskjellige land i Europa, og vært A-landslagstrener for Norges håndballherrer.

– Klubben vil fortsatt være helt avhengig av innsatsen til våre mange frivillige, men vi har behov for noen som kan ta unna alle de administrative oppgavene som følger med det å bli en nasjonal toppklubb.  Vi har som et klart mål å utvikle lokale og regionale talenter og på den måten være et av landets beste utviklingsmiljøer for guttehåndball, sier nestleder i styret Erik Johan Nordli.

 

# # #

Om St. Hallvard
St. Hallvard Håndballklubb ble stiftet i 2008 og er utviklet som samarbeidsklubb mellom Reistad IL, Lier IL Håndball, ROS IL Håndball, HK-72 og Konnerud IL Håndball.
St. Hallvard Håndballklubb har en Seniorgruppe Herrer A og en Rekruttgruppe (Herrer B, G18 og G16)
St. Hallvard Håndballklubb skal skape en naturlig forlengelse av unge gutte/herre-spilleres håndballkarriere, gi spillere på alle nivåer et godt sportslig tilbud samt drive kontinuerlig spiller og talentutvikling.

For ytterligere kommentarer:
Erik Johan Nordli: 909 52 841, erik-johan.nordli@kjopmannshuset.no
Glenn Solberg: 452 45 739, g23solberg@hotmail.com