Nå starter Grundigligaen opp igjen! Vi starter med hjemmekamp søndag 05.02 i Reistad Arena mot ØIF Arendal klokken 18.00.

Nå blåses det endelig igang igjen etter julefri og VM pause! Vi benytter sjansen til å gratulerer herre landslaget med et fantastisk mesterskap og mange spennende øyeblikk. Vi håper alle har fått opp øynene for norsk herrehåndball og hvem vet, kanskje den neste landslagshelten er å se i din lokale hall. I morgen søndag 05.02 tar vi imot ØIF Arendal til kamp i Reistad Arena klokken 18.00.

Når vi var i Arendal å spilte i høst kjempet gutta knall hardt, men gikk på et tre måls tap. Dette var en av St. Hallvards beste forsvarskamp og viste godt kontringsspill nede i Sør-Amfi. Skal dette bli mulighet for våre gutter til å ta sesongens første poeng og revansjere tapet. Guttene har trent godt  i pausen og vært på treningsleir i Danmark der de fikk testet seg mot godt motstand i Kolding, Skanderborg og Aalborg. Så de er klare for kamp og vil underholde i egen hule.

Forhåndskjøp billetter ved å trykke her! Ved å forhåndskjøpe billetter via TicketCo sparer du penger og er med i trekningen av et Grundig produkt. Premien blir trukket under kampen, og det er kun de som har forhåndskjøpt billett som er med.