Lørdag tar vi imot Haslum HK til kamp i Reistad Arena. Vi forventer en knall tøff kamp mot et godt lag i den siste hjemmekampen før jul og VM pause i Grundigligaen.

Vi tok en liten prat med Simen Solberg om kampen.

– Hvilke kvaliteter er det Haslum besitter som dere må demme opp for?

Haslum er gode i fremoverspillet sitt, spesielt i ankomst og kontra. De spiller med stor fart og løper mye. De har også spillere med gode individuelle ferdigheter. For oss blir det viktig å spille kollektivt og disiplinert, og klare å demme opp i vår returfase. Vi ønsker som alltid å løpe mye vi også, så det blir garantert en fartsfylt kamp

– Spillet har stabilisert seg i de siste kampene, selv om resultatene har uteblitt. Hvilke styrker hos er det viktig at vi har fokus på i kampen mot Haslum?

Det viktigste for oss er å spille St.Hallvard-håndball, slik vi trener på hver dag. Et tett og kompakt forsvar , sette fart i kontringene og kollektivt angrepsspill med 100% satsinger er slik vi ønsker å fremstå mot alle lag, så også mot Haslum

Simen Solberg

Simen Solberg

 

 

 

 

 

 

 

Vi stilte storskytteren Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen et par spørsmål før kampen også.

– Siste hjemmekamp før jul nå, hva blir viktig inn mot møte med Haslum?

Blir veldig viktig med returløp. Og stå bra sammen igjen i midtforsvaret og generelt hele forsvaret. Og i angrepsspillet er det viktig å være tålmodig med trykk og gode satsinger. Samtidig løpe etter Haslum og få noen enkle mål sjøl.

– Du har vært med på Barnas Stasjon, hvordan er det å være med barna?

Det er et fantastisk flott prosjekt som vi gutta synes er givende og spennende. Og trives med å gjøre.

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen

 

 

 

 

 

 

 

Vi skal arrangere en førjulsfest for Barnas stasjon før kampen mot Haslum. Vi ønsker å gi barn og foreldre en god opplevelse i en kanskje strevsom hverdag.

Vi ønsker å gi barna en gave og oppfordrer publikum om å ta med en liten ting som er merket med kjønn og alder, slik at Elite-gutta kan ha utlevering av julegaver.

Alle barn fortjener en god start på livet. En oppvekst fylt av trygghet, kjærlighet og omsorg. Sånn er det ikke alltid. Dessverre.
Barnas stasjon er et tilbud fra Blå Kors til småbarnsfamilier i en sårbar livssituasjon.

Barnas Stasjon er et lavterskeltiltak som skal sikre barn god utviklingsstøtte og styrke foreldrefunksjonene gjennom å arbeide med foresattes omsorgskompetanse i et langsiktig perspektiv. De tilbyr et trygt møtested for barnefamilier der barnets fysiske og psykiske helse, utvikling og velferd står i fokus.

SHK Elite deltar på felles middager 1 gang pr mnd. Etter middagen gjennomføring av ulike aktiviteter, som stol-lek, disco, bygging av tog/ bilbaner, gjemsel mm.

For mange av barna, som ikke har eller har få mannlige rollemodeller i livet sitt, er det av stor betydning å omgås menn. SHK-guttene blir gjerne brukt som «klatrestativ», og viser et engasjement i «gutteleker» som kvinnelige ansatte ikke klarer, uansett hvor engasjerte de er.

Sammen for barna – sammen med barna.

Kampsponsor mot Haslum er

blucher

 

 

Det kan forhåndskjøpes billetter til kampen ved å trykke her.

Ikke glem St. Hallvard lotteriet heller. Ta en titt her!