Drammen 2 - St. Hallvard 2 20-26

Onsdag 07.12 tok rekruttgutta den korte turen fra Reistad Arena ned til Drammenshallen for å møte Drammen HK 2 til kamp i 2. divisjon. Gutta var spente og gledet seg til det første oppgjøret mellom klubbene denne uken. Dette skriver trener Espen Fossli Olaussen om oppgjøret:

Onsdag var det duket for sesongens viktigste oppgjør! Det er mye historie og følelser i kampene mellom DHK og SHK. Dette være seg A nivå, rekrutt eller G18. Man skal heller ikke mange årene bakover i tid for å finne kamper i 2. divisjon, mellom DHK 2 og SHK 1. Heldigvis har begge lag nå rekruttene sine i 2. divisjon og A-lagene i Grundigligaen. Det er slik vi ønsker at det skal være i lokalhåndballen. MEN(!!) vi har ikke glemt hvordan DHK behandlet rekruttene våre, sesongen før jeg (Espen Fossli Olaussen, red.adm.) tok over. De kunne sende oss ned i 3. divisjon og gjorde det til gagns. De dro med seg alt de kunne av A spillere, selvom de ikke hadde plassering å spille for. Men men, nok om det. Nei vent, vi har DHK 2 hjemme, i sesongen siste kamp….

DHK stiller rimelig tynt denne kampen, så noen av våre «rutinerte» (er man det som 20-23 åring?) blir litt grinete under oppvarmingen. De hadde gledet seg til ett solid lokaloppgjør. Unggutta derimot gikk respektløst til verks, som vanlig. Starten av kampen er litt rar, i form av masse gode sjanser, men fryktelig uttelling og etter 15 min er vi faktisk bak 8-5. Har tar DHK time-out. Tusen takk Mathias (Kolstad Holm, red.adm.). Vi fortsetter med samme spillet, men krever mer presisjon i angrepsspillet og skytingen. DHK blir mer og mer slitne, uten mye å bytte rundt på, så vi snur kampen og leder 9-13 til pause. Andre omgang fortsetter i samme spor, men DHK har begynt å skyte litt mer i midtsektor. Når vi har ett midtforsvar som da ikke har dagen, slipper vi litt mer mål enn vanlig. Det var derimot ingen fare, da vi hadde full kontroll på Dhk, på alle andre plasser. Vi vinner 26-20 tilslutt. Vi fikk delt ut godt med tid til de fleste spillerne. Noen av 18 åringene satt litt lenge, men de får nok kamper i bøtter og spann fremover, så det kan ha vært like bra. Alle var utpå. Stor kred til Fredrik Andreas Sletner, som virkelig banet vei i denne kampen. Voldsomt trøkk i angrepsspillet, med 10 mål og full kontroll som 2’er i forsvar. Også en ekstra + for Andreas Gellein Vangen og Håvard Skille Midtgård som fikk sin ordentlige senior debut i dag. Gjør tingene sine veldig bra og tilfører mye tempo.

Søndag tar vi imot Tynset, før det er juleferie. Håper dere tar turen til Reistad Arena kl 1400. Hilsen Espen, Jonny og rekruttgjengen.

Stallen:

Håkon Økern, Hans Fredrik Kristoffersen Cordt-Hansen, Erik Lohne Karlsen, Eirik Johan Johansen, Stian Olsen, Stig Murphy Håvaldsrud, Fredrik Andreas Sletner, Lars Borge, Sander Heieren, Andreas Gellein Vangen, Håvard Skille Midtgård, Eirik Solli Høyen, Filip Hofmann Brath og Tobias Solli Høyen.

Toppscorer: Fredrik Andreas Sletner 10 mål.

Fredrik Andreas Sletner. Foto: Merete Nilsen

Fredrik Andreas Sletner. Foto: Merete Nilsen