Det ble et knepet tap mot Bodø i Reistad Arena 22-23. En dårlig første omgang ødela for St. Hallvard i denne kampen.

Vi tok imot Bodø i Reistad Arena i en kamp som skulle vise seg å bli skuffende sett med hjemmelagets øyne. For første omgangen ville det ikke stemme for våre gutter, vi slet i forsvar som gjorde at det ble vanskelig for Robin Paulsen Haug i mål, ble for udisiplinerte i angrep og skuddene ville bare ikke inn i mål. Peter Dahl Christensen setter inn det første målet i kampen, deretter å ut havnet vi fort bakpå mot Bodø. Etter 5 minutters spill var stillingen 2-2, så kommer en dårlig St. Hallvard periode der Bodø øker ledelsen sin til 2-6 med 10 spilte minutter, 3-9 etter 16 minutter også til 6-13 etter 24 minutters spill. Guttene tar seg opp mot slutten og kryper ledelsen inn mot pause med tre mål, der blant annet målvakt Nicolas Granum satte inn to mål i åpent mål. Som ga pauseresultatet 9-14.

Andre omgangen ble av det bedre slaget. Forsvaret satt bedre med større intensitet noe som gjorde at det ble flere målvaktsredninger av Nicolas Granum. Men Bodø økte sin ledelse med ett mål 12-18 iløpet av de første 10 minuttene av andre omgangen. Etter 12 minutters spill begynner guttene å kjempe seg tilbake i kampen og har en god periode. Etter 20 minutters spill har St. Hallvard vunnet denne perioden med fire mål og stillingen var 17-19. Bodø tok dermed rask et lite grep igjen å økte ledelsen sin til 17-22, før St. Hallvard igjen tok opp kampen. Slutten av kampen ble av det spennende slaget med 5 minutter igjen leder Bodø 18-23. Men mål av Kim Tajet Skaug og Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen, var det to minutter igjen og stillingen var 20-23. Granum står bra i mål og redder det som kommer hans vei, Sindre Palin Kjelaas setter inn stilling 21-23 med ett minutt igjen av kampen. St. Hallvard går ut i en offensiv forsvarsformasjon som stresser Bodø til en teknisk feil, og Sindre Palin Kjelaas kontrer inn stillingen 22-23.  Med 10 sekunder igjen av kampen går St. Hallvard ut i mann mann, men uten å få tak i ballen. Det ender dermed med Bodø seier 22-23.

Vi stilte Jarle Mørk Pettersen noen spørsmål etter kampen.

– Det var nesten i dag, hvordan vil du beskrive kampen?

Vi starter med en veldig dårlig første omgang hvor ingenting stemmer. Andre omgang er bedre med høyere intensitet i forsvar og vi får mye redninger fra Granum. Men vi blir jagende etter hele omgangen og klarer ikke å sette ballen i mål når vi har muligheten til å komme oss opp.

– Hvorfor ble starten så treg i dag?

I starten er vi ikke disiplinerte nok og gjør ikke de tingene vi har blitt enige om på forhånd. Så nå får vi ta en evaluering i morgen og finne ut hva som skjedde.

Jarle Mørk Pettersen. Foto: Beate Arnesen

Jarle Mørk Pettersen. Foto: Beate Arnesen

Nicolas Granum sa dette etter kampen.

Vi er ikke med fra start, spesielt fremover der vi ikke er disiplinerte nok. Vi legger om til 5-1 bakover og etter det stabiliserer vi forsvaret på et høyt nivå. Fremover blir det bedre, men forsatt for unøyaktig. Derfor kommer vi ikke helt opp.

Nicolas Granum. Foto: Beate Arnesen

Nicolas Granum. Foto: Beate Arnesen

Glenn Solberg oppsummerte kampen slik:

Skuffet trenere og spillere etter en fryktelig dårlig 1 omgang. Veldig lite stemte, verken forsvar eller angrep, i tillegg har vi 10 tekniske feil som gjør at vi kommer skjevt ut og får en vanskelig kamp. Vi er udisiplinerte og opptrer ikke slik vi ønsker og har blitt enig om og lå under 3-9. Det er veldig synd fordi i dag hadde vi muligheter.

En god 2 omgang spesielt bakover gjør at det blir jevnt og har flere muligheter i 2 omgang til å komme ajour. Vi klarer ikke helt å ta muligheten. I dag ødelegger en dårlig 1 omgang for oss. Vi skal se og lære og komme over skuffelsen og reise oss å gjøre NOK en god treningsuke så vi kan være så godt som mulig forberedt til lokal derbyet mot Drammen til lørdagen.

Glenn Solberg. Foto: Beate Arnesen

Glenn Solberg. Foto: Beate Arnesen

St. Hallvard toppscorer: Jarle Mørk Pettersen 6 mål.

St. Hallvards beste: Jarle Mørk Pettersen.

Neste hjemmekamp er søndag 17.12 klokken 18.00 da tar vi imot Haslum HK i Reistad Arena. Billetter kan forhåndkjøpes her!
Gjennom vårt samarbeid med Barnas Stasjon skal vi ha en juletrefest for familiene. Vi håper dere som kommer til kampen tar oppfordringen vår å tar med en liten gave merket med gutt eller jente samt alder. Slik at vi kan spre litt juleglede til barna.

Neste bortekamp er det klart for lokalderby mot Drammen i Drammenshallen lørdag 10.12 klokken 15.00. Vi håper liungene finner veien til Drammenshallen og støtter guttene i en av sesongens mest betydningsfulle kamper!

Vil du bli med på bortekamp mot Kolstad, Bodø og/eller Halden, se reisetilbud fra HRG her!

Ikke glem St. Hallvard lotteriet heller. Ta en titt her!