Vi tar imot Bodø HK til kamp søndag 04.12 i Reistad Arena kl 18.00.

Til søndag er vi tilbake i Reistad Arena og tar imot Bodø HK. Etter en god kamp mot Kolstad gleder vi oss igjen til å spille kamp og kjempe om poeng i Grundigligaen. Gutta trenger din støtte i hallen og skal til gjengjeld kjempe og sloss for poengene. Vise glød og engasjement, så kom deg ut å hei på dine lokale gutter!

Bodø har vi ikke møtt tidligere i en offisiell kamp, men vi møttes tidligere i sommer i forbindelse med en treningskamp. Denne kampen vant Bodø så gutta er klare for å ta revansje. Bodø befinner seg nå på fjerde plass i Grundigligaen etter de slo Falk Horten borte i onsdagens kamp. Vi tok en prat med Lars Henrik Ulsaker Eriksen og Alexander Mitrovic.

Lars Henrik, hva kan vi forvente oss i kampen mot Bodø HK?

Vi kan forvente oss en kamp med høy temperatur, tøft spill og to lag som gir alt for å ta de to poengene. Det kommer til å bli en underholdende og jevn kamp.

Hva blir det viktigste for St. Hallvard å ha fokus på inn mot denne kampen?

Det viktigste for oss i denne kampen blir å utvikle oss videre i den retningen vi har gjort i det siste og spille på våre styrker samtidig som vi demmer opp for det Bodø er best på. Hvis vi klarer å spille på vårt beste hele kampen kan det bli veldig morsomt på søndag.

Lars Henrik Eriksen Foto: Simen Næss Hagen

Lars Henrik Eriksen Foto: Simen Næss Hagen

Alexander, hva er dine tanker før kampen mot Bodø?

jeg tror at hver kamp er en ny mulighet for poeng, og at kampen mot Bodø også er det. Hvis vi holder oss til konseptet, er fokusert og kald i pæra, og klarer å holde de dårlige periodene til et minimum, tror jeg at vi har en sjanse.

Hvilke forberedelser gjør du deg før slike kamper?

Tenke gjennom egne arbeidsoppgaver, og se på video er vel de forberedelsene jeg bruker å ha. Men god natt søvn sammen med nok og riktig mat, er også gull verdt.

Alexander Mitrovic. Foto: Beate Arnesen

Alexander Mitrovic. Foto: Beate Arnesen

 

Billetter til kampen mot Bodø kan forhåndskjøpes her!

Kampsponsor er:

hrg-bennet

 

 

 

Vil du bli med på bortekamp mot Kolstad, Bodø og/eller Halden, se reisetilbud fra HRG her!

Ikke glem St. Hallvard lotteriet heller. Ta en titt her!