En spennende og tøff hjemmekamp mot Kolstad endte dessverre med tap 28-31.

Vi tok imot Kolstad i ROS Arena nå på søndag som var. Det ble ett tett og tøff oppgjør som dessverre ikke gikk vår vei. Glenn Solberg lot hele tre 18 åringer starte kampen med Theodor Svensgård, Peter Dahl Christensen og Robin Paulsen Haug. Og det hele startet godt, gutta var tente fra start og var absolutt klare for kamp.

St. Hallvard tok kommandoen fra start i denne kampen. Og etter 4 minutter ledet vi scoret tre mål ved Fredrik Utengen fra straffemerke, Hermann Vildalen med et flott distanseskudd og Kim Tajet Skaug med et skudd fra 6 meteren mens Kolstad hadde tilgode å sette sitt første. Etter tolv minutter hadde Kolstad kjempet seg tilbake i kampen på stillingen 6-6. Men gutta tok igjen tak i kampen skaffet seg en to mål ledelse igjen etter 13 minutters spill. Resten av omgangen var det dessverre Kolstad som tok tak i kampen. Til pause var stillingen 14-18.

Andre omgangen startet godt for St. Hallvard, og innhentingen av Kolstad startet. På det nærmeste var vi kun ett mål bak etter 16 minutters spill på stillingen 24-25. Vi hadde vunnet denne perioden med 3 mål og kjempet oss inn i kampen igjen. Forsvaret ble hevet ett hakk fra første omgangen og angrepsspillet var med direkte. Men i de avgjørende minuttene mot slutten av kampen glipper det i avgjørende situasjon som igjen lar Kolstad få opparbeidet seg en fire måls ledelse igjen på stillingen 24-28 etter 19 minutters spill. Gutta prøver å kjempe seg tilbake inn i kampen igjen, men kommer ikke nærmere enn to mål.

Det var mye bra spill fra våre gutter i dag. Men det holdt dessverre ikke, men guttene viste at de hører hjemme i denne ligaen. Glenn Solberg oppsummerer kampen slik.

Er fornøyd med ganske mye i dag. En god kamp med mye bra spill og godt forsvar spesielt 2 omgang. Sliter litt med deres linjespiller i starten av kampen vurderingen på når vi skal frem og når vi skal stå inne, men retter opp dette i 2 omgangen. Gutta skaper nok og gode sjanser. Vi har flere sjanser i kampen til å ta de igjen, men litt unøyaktig i de periodene dessverre. Hadde trengt noen flere redninger.  Vi ser ut som et Grundigliga lag i dag. Kjedelig at vi ikke klarer å være enda skarpere i de viktige fasene, men bare å jobbe videre.

Glenn Solberg.

Glenn Solberg

Vi tok en prat med Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen etter kampen.

– Hva vil du trekke fram av positivt spill eller utvikling hos St. Hallvard i dagens kamp?

Fikk en god start, fordi bra forsvar og noen gode redninger. Så hentet de inn ledelsen, når vi er litt udyktige og ikke setter ballen i mål. I andreomgang kommer vi greit igang, og kommer opp til 1 mål bak, men ikke lengre enn det, istedet for å komme uavgjort, så kommer vi 2 bak og 3 bak, og kommer ikke nærmere enn det Dessverre.

– Det ble en spennende og tett kamp mot Kolstad. Hvordan vil du oppsummere kampen?

Synes vi kjemper hardt i forsvar og angrep, og vi får til et bra spill, som er variert og vanskelig å lese. Høgrekantene våre gjør en god kamp. Synes vi er blitt bedre, men vi vil bli enda bedre som lag og enkeltspillere, og vi kommer ikke til å gi oss.

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen. Foto: Beate Arnesen

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen. Foto: Beate Arnesen

Vi tok også en prat med forsvarkjempen og straffekongen Fredrik Utengen.

– Det var en spennende og tøff kamp i dag. Hvordan vil du oppsummere den?

Oppsummerer kampen sånn: vi kommer veldig godt igang. Fører Ann store deler av førsteomgang, men så slipper vi Kolstad inn, og vi blir liggende bak med 1-3 mål resten av kampen. Vi er 1 mål vak flere ganger i kampen, men isteden for å utligne og å gå forbi, gjør vi enkle feil, eller litt dårligere avgjørelser, og Kolstad får 3 måls ledelse. Da blir det en tung kamp vi alltid må jage.

– Det er ny hjemmekamp til søndag mot Bodø. Hva tenker du det er viktig at dere tar med dere får dagens kamp mot Kolstad?

Det vi skal ta med oss videre er at vi har i bunn og grunn spilt 2 bra kamper de 2 siste, og i dag ga vi aldri opp, vi sto på for hverandre. Fortsetter vi med det, så vil poengene komme.

Fredrik Utengen. Foto: Simen Næss Hagen, Lierposten

Fredrik Utengen. Foto: Simen Næss Hagen, Lierposten

Toppscoerer: Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen 6 mål

St. Hallvards beste: Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen

Neste hjemmekamp er vi tilbake i Reistad Arena søndag 04.12, da tar vi imot Bodø HK klokken 18.00. Du kan forehåndskjøpe billetter her.

Neste bortekamp er i Drammenshallen lørdag 10.12 klokken 15.00, da er det klart for nok en lokalderby mot Drammen HK!

Vi minner også om vårt St. Hallvard lotteri. Der du kan vinne en iPhone 6S, 50 kroner per lodd som kjøpes ved å Vippse til 14353. Mer informasjon finner du her.