St. Hallvard 2 - Falk Horten 2 28-26

Rekruttgutta tok imot Falk Horten 2 til kamp i Tranbyhallen. Enkelte av spillerne gledet seg nok mer enn andre til å spille i «barndomshallen», så det var bestemte gutter som ga alt for å vinne denne kampen. Det ble en slite kamp der guttene lå under til pause på stillingen 12-14. Men forsvarspillet tok seg opp i andre omgangen som tilslutt ga seier 28-26.

Espen Fossli Olaussen oppsummerer kampen slik.

Ett sjeldent «lokaloppgjør» i årets 2. divisjon. Oppgjørene mellom klubbenes A lag har dessverre gått i Falk sin favør de siste sesongene, men dette hadde rekrutt tenkt å gjøre noe med. Mye skader og sjukdom om dagen, gjør at selvom vi var 16 spillere denne kampen så var det langt fra garantert spilletid til like mange. Vi tok med de fleste tilgjengelige for å ha noe å spille på ved behov. 18 åringene hadde 3 kamper i beina på 4 dager, så vi måtte tenke totalbelastning. I tillegg har vi 4. div kamp på Onsdag, så her var det mange hensyn å ta, da de som spilte i dag, ikke kan spille Onsdag. Lag må vi klare å stille.

Falk sliter også med sitt om dagen og kom med få spillere til kamp. De som kom var til gjengjeld gode så det holdt, så dette ble tøft. I 1. omgang ble vi altfor passive og slapp Falk for lett til. De leder 14-12 til pause, i en svak omgang.

Vi strammer inn forsvaret betraktelig i 2. omgang og viser da at det er forskjell på lagene. Vi har stort sett kontroll og leder med 4 mål, med 3 min igjen. Her gjør Falk det litt «ekkelt» for oss, med 7 mot 6 spill og 2 frimerker. Gutta blir litt stressa av det, men vi vinner med 2 tilslutt. Veldig positivt for gutta å kjenne på dette momentet i kamp, ikke bare snakke om det på trening. Super læring og det er jo det rekrutt er til for.

Det er en utfordring å være lagleder for en slik gjeng, når det er slik at man har med spillere fra 3 treningsgrupper. Gode spillere tilpasser seg og det vi hele tiden jager, er individuell utvikling. Her har vi i Shk så langt truffet godt. Vi kunne fort hatt 3-6 poeng til, men det viktigste er læringen gutta har tatt med seg så langt. De yngste lærer at duellspill og skuddavvikling må bli tøffere enn hva de er vant med i 18 års serien og de litt eldre gutta får opp tempoet i spillet sitt, etter å ha ruslet seg gjennom 3. div i fjor. I tillegg syns jeg de 3 som var med fra A-lagets treningsgruppe viser seg frem som de skal i dag.

Hyggelig aften i Tranbyhallen. Viktig med 2 poeng til slutt. Snart er det lokaloppgjør mot DHK 2. Det er årets viktigste kamp. De sendte oss ned en divisjon, for 2 sesonger siden. 9 dager 17 timer og 40 min igjen nå nå….

Espen Fossli Olaussen

Espen Fossli Olaussen

Stallen:

Håkon Økern, Erik Lohne Karlsen, Eirik Johan Johansen, Karl Erik Nuven, Stian Synnevåg Olsen, Stig Murphy Håvaldsrud, Benik Cordt-Hansen, Fredrik Andreas Sletner, Lars Borge, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Andreas Gellin Vangen, Eirik Høyen Solli, Tobias Høyen Solli, Mats Johan Grinde Nilsen og Tim Finsrud.

Toppscorer: Fredrik Andreas Sletner og Håkon Økern 5 mål.

Fredrik Andreas Sletner. Foto: Merete Nilsen

Fredrik Andreas Sletner. Foto: Merete Nilsen

Håkon Økern

Håkon Økern

 

 

 

 

 

 

 

Neste kamp for rekruttgutta er onsdag 07.12 klokken 18 mot Drammen HK 2 i Drammenshallen.