Til søndag tar vi mot Kolstad, men denne gangen spiller vi i ROS Arena. Mot Bækkelaget  spilte vi godt i 45 minutter før kreftene tok slutt. Nå på hjemmebane i ROS Arena satser vi på å få støtte fra hjemmepublikumet slik at vi kan by Kolstad opp til kamp.

Vi har møtt Kolstad før både i kvalifiseringen til første divisjon tilbake i 2012 og i seriespill i førstedivisjon sesongene 2012/2013 og 2013/2014. St. Hallvard tapte i kvalifiseringen, men har slått Kolstad i begge sine hjemmekamper i seriespill. Vi satser på å opprettholde statistikken også etter denne kampen. Kolstad her denne sesongen fått en god start å befinner seg nå på en tredje plass. Forrige kamp spilte de mot Falk Horten der de vant med ett mål på hjemmebane. Skal vi klare å ta skalpen på de i egen hall igjen?

Vi tok en prat med vår egen trønder i laget, fungerende kaptein Sindre Palin Kjelaas:

Til helgen tar vi imot Kolstad som er fra dine hjemtrakter. Hva kan vi forvente oss av dem?

Kolstad er ett veldig godt og sammensveiset lag. De har spilt sammen i mange sesonger nå. Ett lag som likner oss med en ung og lokal stamme som er glad i hurtig spill med mye kontringer. Vi kan forvente oss ett lag som spiller med hjertet utenpå drakta og ett meget stort engasjement!

Hva er det som blir viktig for oss i kampen mot Kolstad?

I kampen mot Kolstad er det veldig viktig vi satser hundre prosent på mål og gjør en jobb for hverandre. Forsvarsmessig må vi stå tett å kompakte for de har gode kvaliteter over hele rekka. Så her gjelder det å virkelig stå sammen å gå i krigen sammen! Det er alltid moro å møte en klubb man har spilt for, så dette blir en veldig morsom kamp!

Sindre Palin Kjelaas

Sindre Palin Kjelaas

Vi stilte også Spikkestadgutten Kristoffer Norgren Olsen noen spørsmål før kampen:

Nå skal kampen spilles på Spikkestad og ROS Arena, hvordan blir det å spille på «hjemmebane» for deg?

Alltid kjekt å spille hjemme i ROS Arena. Vi pleier å spille godt der, så vi satser på at det også skjer på søndag.

Hva forventer du av kampen mot Kolstad?

Jeg forventer en tøff kamp mot Kolstad. Vi har som regel spilt jevnt mot de tidligere, og søndagens kamp kan fort bli nettopp det! Jeg forventer også at vi har full innsats, og gir alt i jakten på en seier!

Kristoffer Norgren Olsen

Kristoffer Norgren Olsen

Merk at kampen går i ROS Arena, Spikkestad klokken 18.00. Forhåndskjøp billetter her.

Eller anbefaler vi at dere tar en titt på våres Black Weekend tilbud og St. Hallvard lotteriet.