Denne helga tok St. Hallvard gutter 18 turen opp til Kolbotn og STIL Arena for å spille første runde i Lerøyserien. I løpet av helgen spilte guttene i mot Kolbotn, Viking HK og Sandefjord Håndball. Det var en helg der guttene ikke fikk det helt til å stemme og poengfangsten ikke ble som forventet.

St. Hallvard – Kolbotn 21-27

Spillere:

Theodor Svensgård, Peter Dahl Christensen, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Andreas Gellein Vangen, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen, Torkel Nilsen, Alexander Mitrovic og Tim Borgar Finsrud.

Kampen startet treg, men jevnt etter 17 minutters spill var stillingen 7-7. Det holdt seg fortsatt jevnt, men fram mot slutten av omgangen fikk Kolbotn opparbeidet seg en liten ledelse. Til pause var stillingen 9-11. Andre omgangen fortsetter Kolbotn å øke ledelsen litt for litt, det vil ikke helt stemme for våre gutter. Forsvarsspillet kom aldri opp på den standarden vi vil ha det på. Dermed ender første kampen med tap.

Toppscorer: Peter Dahl Christensen 5 mål.

Peter Dahl Christensen. Foto: Merete Nilsen

Peter Dahl Christensen. Foto: Merete Nilsen

Viking HK – St. Hallvard 21-22

Spillere:

Theodor Svensgård, Peter Dahl Christensen, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Andreas Gellein Vangen, Håvard Skille Midtgård, Ole Fredrik Høivang Heggum, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Hermann Kristoffersen, Torkel Nilsen og Tim Borgar Finsrud.

Guttene kommer til denne kampen virkelig tente. De får opparbeidet seg en god ledelse fram til pause med stillingen 9-14. I andre omgang holder de på ledelsen godt ut i omgangen før de slipper Viking HK inn igjen. Det ble dermed ny spenning mot slutten, men Oscar Finnvold setter de to siste målene for St. Hallvard som dermed går av med seieren 21-22.

Toppscorer: Theodor Svensgård 9 mål.

Theodor Svensgård. Foto: Merete Nilsen

Theodor Svensgård. Foto: Merete Nilsen

Oscar Finvold. Foto: Merete Nilsen

Oscar Finvold. Foto: Merete Nilsen

St. Hallvard – Sandefjord Håndball 29-16

Spillere:

Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Gjert Christian Svendsøy, Andreas Gellein Vangen, Håvard Skille Midtgård, Ole Fredrik Høivang Heggum, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen, Torkel Nilsen og Tim Borgar Finsrud.

Kampen starter med at vi tar ledelsen 0-1 ved Filip Hofmann Brath, dette blir første og eneste gang våre gutter er i ledelsen denne kampen. Sandefjord tar tidlig tak i kampen og opparbeider seg en solid ledelse til pause på 18-8.  Andre omgangen blir ikke stort bedre og Sandefjord vinner kampen fortjent 29-16. Det stemte ikke for være gutter hverken i forsvar eller angrep.

Toppscorer: Filip Hofmann Brath 4 mål.

Filip Hofmann Brath. Foto: Merete Nilsen

Filip Hofmann Brath. Foto: Merete Nilsen

9-leroy 1-leroy 2-leroy 3-leroy 4-leroy 5-leroy 6-leroy 7-leroy 8-leroy

Foto tatt av Merete Nilsen.