Søndag 13.11 tar vi imot Lillestrøm TH til kamp i Reistad Arena kl 18.00. Dette blir et viktig oppgjør for begge lag og det forventes en knall tøff kamp om poengene.

Da er det endelig kamp igjen for våre gutter! Etter en pause på 3 uker skal det bli godt å komme igang med seriespill, denne gangen er det Lillestrøm Topphåndball som står på andre siden av banen. Lillestrøm TH er en prestasjonsklubb som St. Hallvard, der partnerklubbene er Fet IL, Rælingen HK og Frogner IL.

Disse lagene har spilt mot hverandre igjennom mange år å det første møte var i kvalikken til første divisjon tilbake i 2012 som endte med St. Hallvard seier 27-19, som senere endte med opprykk til første divisjon. I årene som fulgte har lagene møtes til mange tøffe oppgjør igjennom tiden i første divisjon. Der kampene alltid har bydd på god underholdning med stort tempo og engasjement. Dette kommer til å bli en kamp der gutta virkelig trenger støtte fram hjemmepublikumet, så kjenn din besøkelsestid å ta turen til Reistad Arena på søndag. Vi stilte Ole-Jacob Borch ett par spørsmål i forbindelse med helgens kamp.

Dere har nå hatt noen ukers pause siden siste seriekamp, hvordan har dere brukt denne tiden?

Vi har trent veldig godt både fysisk og håndballmessig. Vi har også spilt to treningskamper mot Runar og Halden. Det har vært en hektisk og tøff start på sesongen, men dette har vi hele tiden vært klar over at det kom til å bli. Vi har samlet krefter og gleder oss til søndag.

Hva kan vi forvente oss av Lillestrøm TH til helgens kamp?

Vi kan forvente et Lillestrøm-lag som kommer til å kjempe knallhardt for to poeng. Lillestrøm spiller et tøft offensivt forsvar. De er det eneste laget i Grundigligaen som spiller forsvar på denne måten, så det blir en morsom utfordring som vi gleder oss til. Det kommer til å bli en tøff håndballkamp mellom to lag som kommer til å gi alt for vinne.

Ole-Jacob Borch. Foto: Beate Arnesen

Ole-Jacob Borch. Foto: Beate Arnesen

Vi stilte også Hans Fredrik Kristoffersen Cordt-Hansen ett par spørsmål om kampen til helgen.

Hva blir nøkkel for oss i kampen mot Lillestrøm TH for å sikre oss våres første seier i Grundigligaen?

Vi skal fortsette som vi har gjort hittil i år, men vi skal prøve å være enda litt smartere i valgene vi tar. Nøkkelen til seier blir å holde et stabilt høyt nivå gjennom hele kampen, og dermed unngå for store svingninger i prestasjonene.

Hva kan publikum forvente av helgens kamp mot Lillestrøm TH?

Publikum kan forvente et hjemmelag som er veldig lysten på sin første seier i Grundigligaen. Det kommer til å smelle fra første sekund, så det blir en morsom og fartsfylt kamp.

Hans Fredrik Kristoffersen Cordt-Hansen. Foto: Beate Arnesen

Hans Fredrik Kristoffersen Cordt-Hansen. Foto: Beate Arnesen

Billetter til søndagens kamp kan kjøpes ved å trykke her, kampen spilles i Reistad Arena kl 18.00. Nytt er at det nå er mulighet til å kjøpe en familiepakke for 160 kroner for en voksen og to barn.

Les også om St. Hallvards lotteri ved å trykke her!