Sandefjord Håndball - St. Hallvard 29-26

Lørdag spilte gutter 20 kvartfinale i NM junior G20 borte mot Sandefjord Håndball i Jontunhallen. Det ble en tøff og jevn kamp der starten var alt annet en god for våre gutter. De kjemper seg inn igjen, men det holder ikke inn og dermed ryker St. Hallvard ut av cupen. Sluttresultat 29-26, pause 15-11.

Jonny Vangen oppsummerer kampen slik;

Da er cupeventyret over for denne gang.
Kort oppsummert får vi en elendig start, og havner under 9-2 etter snaue 15 minutter. Får merke på William Gellein Vangen fra start, og vi mister rytme og flyt i spillet vårt. Vi kjemper oss etterhvert mer inn i kampen, men ligger allikevel under 15-11 til pause.

Vi følger pauseplanen godt i starten av 2 omgang, og kan for første gang i kampen ta ledelsen 18-17 etter snaue 13 minutter ut i omgangen. Vi får deretter en utvisning som koster oss ledelsen, etterfulgt av en dårlig periode, og etter 26 minutter, ligger vi under 27-21, og kampen er i realiteten avgjort. Siste 4 minuttene spiller vi 7:6, noe vi klart burde ha gjort tidligere(spesielt da SH fortsatte å merke ut William selv i mot 7:6 spill). Tar med den erfaringen som læring videre.

Forøvrig taper vi for mange dueller bakover, står med altfor store rom de første 15 min av kampen, blir for mye en og en, samt stillestående i perioder fremover, og bommer også på for mange gode målsjanser. Vi har også gode perioder i kampen, og flere gode enkeltprestasjoner, men totalt sett er vi dessverre ikke på vårt maxnivå i dag.

Vi gratulerer Sandefjord Håndball og de øvrige lag med videre spill i cupen. For oss ble det dessverre stopp for denne gang.

Stallen: Theodor Svensgård, William Gellein Vangen, Eirik Johan Gilhuus Johansen, Robin Paulsen Haug, Peter Dahl Christensen, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Oscar Findvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen og Torkel Nilsen.

Toppscorer: Peter Dahl Christensen, 8 mål.