St. Hallvard 2 - Kolbotn 25-32

På søndag tok rekruttgutta imot Kolbotn hjemme i Reistad Arena. På grunn av Champions Leauge kamp samme dag i samme hall ble kampen flyttet tidligere og vi bestemte å lage en «elite» ramme rundt kampen. Dessverre ble det ikke klaff på banen, der gutta aldri fikk det helt til å stemme. Sluttresultatet blir 25-32, mens til pause sto det 13-17.

Espen Fossli Olaussen oppsummerer kampen slik;

Søndag møtte rekruttene våre Kolbotn. Dette er de to yngste lagene i avdelingen og sånn sett var det mange fremtidige toppspillere vi kunne få se i denne kampen.

Kampen er jevn i starten og det holder seg slik ganske lenge, men jeg ser en tendens i at vi må slite for hvert eneste mål vi lager. Kolbotn tar etterhvert mer over. De spiller ett enkelt men disiplinert spill, som de gjør meget godt. Vi får ikke helt tak på forsvarsspillet vårt og blir jagende 5-6 mål etter. Vi strammer til duellspillet vårt og kommer 3 mål bak. Da legger Kolbotn om til 7 mot 6 spill. Dette løser vi overhodet ikke.

Vi forsøkte målvaktsbytte, spillerbytter og endring av forsvarsformasjoner uten at vi fikk noe særlig igjen for det denne gangen. I dag var vi rett og slett langt unna, mot ett lag vi absolutt skal være på høyden med. Om ungguttene er slitne, eller hva det er må vi finne ut av. Det var lite energi over hele linja. Nå er det en mnd pause og den skal vi bruke godt.

Jeg håper vi ser dere i Reistad Arena 13. November. Da møter A laget Lillestrøm, i noe som rett og slett blir en nøkkelkamp. Møt opp. Ta med naboen og noe som bråker.

Stallen: Theodor Svensgård, Marcus Wiklund Finnerud, Eirik Johan Gilhuus Johansen, Stian Synnevåg Olsen, Stig Murphy Håvaldsrud, Joakim Landsverk Hals, Fredrik Andreas Sletner, Lars Borge, Sander Heieren, Oscar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Torkel Nilsen og Tim Borgar Finsrud.

Toppscorer: Stian Synnevåg Olsen, 6 mål

Neste kamp for rekruttgutta er søndag 27.11 kl 16.00 i Tranbyhallen, da tar vi imot Falk Horten 2.