NTNUI - St, Hallvard 2 32-20 Tiller - St. Hallvard 2 27-29

Sesongens siste Trondheimstur for rekruttguttene. Her er en oppsummering av deres trener Espen Fossli Olaussen etter helgen.

Rekruttene var i helgen tilbake i Trondheim. Denne gangen var det NTNUI og Tiller som sto for tur. I følge tabellen skulle dette være 2 jevne kamper.

I første kamp mot NTNUI var det også jevnt, frem til 8-8. Da var det bråstopp. Det mest kritiske var angrepsspillet, hvor vi hadde 15+ tekniske feil, med påfølgende kontring imot. I forsvar tapte vi de fleste duellene med en stor og god linje. Dette gjaldt både i 6:0 og 3:2:1 forsvaret. Da blir det vanskelig å vinne kamper. Etter 45 minutter er vi bak med 10 og vi bruker resten av kampen på å trene 7 mot 6 spill. Det fungerte godt når vi var disiplinerte. Så fort vi brøyt ut, fikk vi mål imot. Dette skal trenes mye på.

Søndagens kamp gikk mot Tiller. Disse gutta spiller med ett voldsomt trykk og stor innsats. De spilte fin håndball, men gikk fort slitne. De leder på det meste 12-8. Når vi da la ut i 3:2:1 fikk vi etterhvert meget godt tak på dem. Vi går opp til 14-12, før det blir 14-14 til pause.

Andre omgang starter med kanskje det beste spillet vi har prestert i år. Forsvaret er solid og vi kommer til 6 klare sjanser de første 5 minuttene. Svak skyting gjør at vi brenner alle 6. Etterhvert som skytingen kom seg, går vi opp i en 5 måls ledelse etter 42 minutter. Tiller tar time-out og legger om til 7 mot 6 spill. Det tar litt tid for ett forsvar å omstille/finne ut av det, så Tiller er nærme på 2 mål, før vi løser den koden og går opp i 4 måls ledelse. Med 5 minutter igjen får vi en utvisning (for filming!! Aldri opplevd) Tiller utnytter denne sjansen godt og vinner perioden 2-0. Med 3 minutter igjen er vi altså 2 mål foran. De unge guttene imponerer meg med god ro. De spiller helt riktig og kommer til gode sjanser i hvert angrep. Dessverre faller skytingen igjen og gjør det unødvendig spennende. Med 20 sekunder igjen brenner vi ett skudd, som Tiller får kontret på. Sander Heieren, som ble myndig i dag, ble fort voksen og reddet denne. Gratulerer med dagen. Og takk. Tiller går mann mann og gutta løser dette enkelt. Skaffer et straffekast med tiden ute. En kamp vi har mye bedre kontroll på enn resultatet tilsier.

Fin tur med dedikerte gutter. Innsats og moral er det aldri noe galt med hos noen. Alle bidro godt i helgen, men en liten + skal noen få: Solli Høyen brødrene Eirik og Tobias for strålende forsvarsspill og rolig angrepsspill. Fredrik Andreas Sletner, som mot Tiller endelig slo gjennom på senior nivå. Strålende kamp. Theodor Svensgård, som er en notorisk måltjuv. 2. plass i avdelingen nå. Torkell Nilsen, som leverer en stråleunde debut. Makan til smart spiller. Liten Simen Solberg kopi på gang her. Morsomt å se på.

Ny kamp om en uke, mot ubeseirede Kolbotn. Vi gleder oss. Kampen spilles i Reistad Arena kl 11.45 søndag 30. oktober. Vi lager et «eliteopplegg» rundt kampen så satser på at nettopp du vil ta deg turen for å støtte gutta!