FyllingenBergen - St. Hallvard 30-20. Tøft møte i Bergen, hold følge i 50 minutter.

Gutta satte seg på flyet mot Bergen for å møte formsterke FyllingenBergen. Det var forventet en tøff kamp mot ett Bergenslag som har hatt stor suksess med sitt 7 mot 6 spill.

Kampen startet heller dårlig for våre gutter. Fyllingen tok fort ledelsen og økte den raskt med fire mål før vi endelig fikk hull på byllen og setter inn vårt første mål ved Kim Tajet Skaug etter 7 minutters spill, da er stillingen 4-1. Guttene begynner å finne nettmaskene, men det gjør også Fyllingen slik at lagene følger hverandre fram til 13 minutters spill og stillingen 7-4. Så får Fyllingen en liten luke etter 17 minutter spill der de setter inn tre mål mot vårt ene og har dermed fått en liten luke på 5 mål og stillingen 10-5. Guttene klarer å kappe inn på luken og går til pause med stillingen 14-11.

Vi følger Fyllingen i starten av andre omgangen og ligger tre til fire mål bak. Fyllingen hadde en god målvakt i Kristijan Jurisic, Fyllingen drar i fra og etter 13 minutter spill er ledelsen økt til 6 mål på stillingen 20-14. SHKgutta klarer å knappe innpå to mål til stillingen 21-17 og Fyllingen tok time-out etter 21 minutters spill. Etter dette drar Fyllingen i fra sakte, men sikkert og gir seg ikke før stillingen blir 30-20 til lyden av sluttsignalet.

Slik oppsummerer Glenn Solberg kampen;

Spiller dessverre en dårlig kamp, hvor vi brenner for mye og har for mange tekniske. Mangler råskap og må være tøffere med oss selv. Skal bruke pausen godt og gjøre alt vi kan for å ta de stegene som skal til.

Dette sier Kim Tajet Skaug etter kampen;

Vi blir kjapt etter med engang når vi ikke setter ballene. Synes vi har mye bra spill fremover på banen der vi kommer til 100% sjanser,  som vi brenner. Så slipper vi gjennom litt for enkelt bakover også. Men likevel henger vi med resultatmessing i 50 min, men så rakner det fullstendig.

Toppscorer: Kim Tajet Skaug, 6 mål.

Neste hjemmekamp er mot Lillestrøm Topphåndball søndag 13. november kl 18.00 i Reistad Arena. Billetter kan forhåndskjøpes her.

Neste bortekamp er mot Bækkelaget 20. november søndag kl 18.00 i Oppsal Arena.