St. Hallvard gutter 18 kvalifiserte seg til spill for denne sesongens Lerøyserie!

Denne helgen satte St. Hallvard gutter 18 seg på flyet til Bodø og andre kvalifiseringsrunde til Lerøyserien. Denne runden skulle de møte Strindheim, Bodø og Vestli.

St. Hallvard gutter 18.

St. Hallvard gutter 18.

Slik oppsummerer trener Jonny Vangen helgen;

Lagets aggressive 3-2-1 forsvar gjorde det vanskelig for både Bodø og Strindheim på lørdag. Når både Robin Paulsen Haug og Sander Heieren i tillegg stenger kassa, får vi ballvinninger og kan sette fart og trøkk i ankomst/kontra, og løper inn flere baller. I etablert angrep følger vi konseptet og spiller oss til mange gode sjanser med god uttelling.
Gutta er tente, og har tydeligvis bestemt seg for at de skal til Lerøy. Solid innsats og tenning hos alle på lørdag.
Vi vinner med 10 mål mot Bodø.
Førsteomgangen mot Strindheim var klasse. Anført av lagets kaptein Peter Dahl Christensen, varter gutta opp med storspill begge veier, Sander Heieren er i toppform bakerst, og vi går til pause med hele 19-2. Strindheim er faktisk et ganske bra håndball lag(trenes av «legenden» Sven Tore Jakobsen), men her tror jeg ikke de helt skjønte hva som traff de. Andre omgang ble vesentlig jevnere, men vi har full kontroll og vinner komfortabelt. Dermed var vi kvalifisert for Lerøyserien allerede før siste kamp på søndag mot Vestli.
Vanskelig å si om det var dette som preget gutta i kampen mot Vestli, men vi leverer en førsteomgang langt under der vi skal være. Personlige feil, surr og rør, og vi går til pause kun med ett måls ledelse mot puljens svakeste lag. Ett lite vekkelsesmøte i garderoben, vi legger også vekk 7:6 spillet, får opp tempo og fokus på mål, og vi leverer en vesentlig bedre andre omgang, kjører over Vestli og vinner med solide siffre.
Dermed 3 seire og full pott i helgens kvalik, vi gleder oss til spennende runder i Lerøyserien.

Jonny Vangen

Jonny Vangen

Bodø – St. Hallvard 16-26
Pause: 7-13

Spillere:

Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Robin Paulsen Haug, Peter Dahl Christensen, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Leo Sylte, Gjert Christian Svendsøy, Oskar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen og Even Grønhovd.

Kampen starter godt for våre gutter og etter ti minutters spill leder guttene 1-6. Gutten holder avstanden underveis i omgangen og går til pause med en liten økt ledelse til 7-13. I andre omgangen holder våre gutter Bodø unna og øker ledelsen med ytterligere fire mål. Så St. Hallvard vinner kampen med komfortable 16-26.

Toppscorer: Peter Dahl Christensen, 6 mål.

Peter Dahl Christensen

Peter Dahl Christensen

St. Hallvard – Strindheim 31-18
Pause: 19-2

Spillere:

Theodor Svensgård, Alexander Mitrovic, Robin Paulsen Haug, Peter Christensen, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Andreas Gellein Vangen, Håvard Skille Midtgård, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen, Even Grønhovd og Tim Finsrud.

Gutta setter standarden fra start. Strindheim klarer først å sette inn en ball etter 10 minutters spill, i mellomtiden har våre gutter satt inn 6 mål. Det gode spille fortsetter å være gutter nøytraliserer sin motstander, Strindheim klarer bare å sette inn ett mål til i løpet av første omgangen. Der våre gutter setter inn 19. For en første omgang! Andre omgangen er mye mer jevn spilt, men vi kontrollerer inn en solid seier med siffrene 31-18.

Toppscorer: Theodor Svensgård, 8 mål.

Theodor Svensgård

Theodor Svensgård

St. Hallvard – Vestli 33-20
Pause: 12-11

Spillere:

Alexander Mitrovic, Robin Paulsen Haug, Peter Christensen, Fredrik Andreas Sletner, Sander Heieren, Andreas Gellein Vangen, Håvard Skille Midtgård, Oskar Finvold, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen, Even Grønhovd og Tim Finsrud.

Kampen startet jevnt, men utover i omgangen får St. Hallvard guttene et godt forsprang. På det meste leder gutten 12-7, før det kommer en dårligere periode fram mot pause der Vestli vinner perioden 4-0 og pause resultatet blir dermed 12-11. I andre omgang tar gutta tak og drar i fra sakte, men sikkert. Tilslutt blir det en overlegen seier med 13 mål med stillingen 33-20.

Toppscorer: Hermann Kristoffersen, 7 mål.

Hermann Kristoffersen

Hermann Kristoffersen

Vi gratulerer guttene med kvalifiseringen og gleder oss til å følge dem videre denne sesongen!!