St. Hallvard - Elverum 21-27

Vi tok i mot fjorårets vinner av sluttspillet og et lag som hadde imponert med en sterk hjemmeseier over det franske storlaget Montpellier. Det var et godt lag som sto på den andre siden av banen. Men gutta gikk ut å storspilte det første kvarter og omgangen forøvrig. Det var et heltent lag som virkelig sloss for poeng mot topplaget Elverum.

For en kamp det ble, St. Hallvard starter frisk med å score det første målet selv om Elverum startet med ballen. Etter 3 minutters spill leder St. Hallvard 3-1. Omgangen bærer preg av tøffe dueller og godt målvaktspill. Det blir en spennende og tett første omgang. Nicolas Granum står godt i St. Hallvard målet, men etter åtte minutters spill klarer Elverum å utligne til stillingen 3-3. Elverum klarer etter 20 minutter å ta ledelsen for første gang i kampen, men St. Hallvard skaper fort balanse i regnskapet med Sindre Palin Kjelaas minuttet etter til stillingen 21-21. Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen gjør også en god omgang og får flere ganger vist frem sitt gode skudd. I de neste fire minuttene blir vi straffet av et godt Elverum forsvar, slik at de får en liten luke etter 25 minutter å leder 7-10. Men gutta ga seg ikke og utnyttet slurv hos bortelaget. Med godt kontringspill klarer gutta å utligne til 10-10 etter 29 minutters spill. Elverum scorer ett mål til før pause, mens vi dessverre bommer på et straffekast etter tiden har gått ut. Med det ble pause resultatet 10-11 til Elverum.

Andre omgangens første 5 minutter starter bra og SHKgutta henger med, da har lagene scort to mål hver. Så tar Elverum å drar litt i fra. Våre gutter slet med å finne ut av Elverums 7 mot 6 spill, slik at de neste påfølgende åtte minuttene tar bortelaget ledelsen med siffrene 14-18. Etter 42 minutter spill er ledelsen igjen økt til 14-22. Det var en kombinasjon av tekniske feil av våre gutter og godt spill fra Elverum. Men gutta klarer å heve seg igjen og gir ikke opp. Det prøver seg på en innspurt der de tar innpå noe, men en to minutter utvisning gjør at Elverum drar i fra nok engang og kontrollerer på slutten inn til 21-27 seier.

 

Glenn Solberg oppsummerer kampen slik:

Vi er godt fornøyd med kampen i går. Veldig mye bra. Spesielt 1 omgangen står vi virkelig bra bakover og spiller oss frem til mange gode muligheter fremover. Ligger kun bak med 1 mål til pause etter at vi bommet på straffe i  slutten av omgangen. 2 omgang starter vi bra spillemessig, men brenner 5 gode sjanser etter godt spill. Samme periode spiller Elverum 7 mot 6 som vi ikke helt klarer å forsvare oss mot. De går i fra og vi klarer ikke å samle oss igjen før de siste 10 minuttene. Da får vi opp tempo igjen og avslutter kampen på en god måte. Hermann spiller en veldig god kamp igjen og flere viser god utvikling. Har en god følelse og synes laget fremsto veldig positivt mot Elverum.

 

Nicolas Granum forteller dette om kampen:

Kampen starter i et sinnsykt tempo, som vi takler best og leder 3-1. Da får vi brukt tempo vårt. Så forsetter vi med et bra etablert forsvar ut omgangen, men vi sliter litt med fysisk store Elverums forsvarere. I andre omgang får vi ikke helt tak i Elverum når de spiller 7 mot 6 og dermed siger de ifra før vi kvikner litt til på slutten og avslutter bra. Syns vi spiller en bra kamp i store perioder, men at vi dessverre har noen dårlige perioder som gjør at vi ikke henger med helt inn.

 

Toppscorer: Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen, 7 mål.

SHKs beste: Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen

2-hermann-gabriel-ranneberg-vildalen-favorite-blue-2016-08-24-17-59-17-07d80961

 

 

 

 

 

 

 

Neste hjemmekamp er mot Lillestrøm, søndag 13. november kl 18.00 i Reistad Arena.

Billetter til Lillestrøm kan forhåndskjøpes her

Neste bortekamp er mot FyllingenBergen, lørdag 22.10 kl 17.00 i Framohallen.