Vikhammer - St. Hallvard 2 24-18

Søndag 09.10 tok rekruttgutta turen opp til Trondheim for å spille mot Vikhammer. Her er trener Espen Fossli Olaussen sin oppsummering av kampen;

Ett yngre rekrutt enn vanlig tok på Søndag turen til Trondheim, for å møte Vikhammer. Dette ble gjort for å gi G18 verdifull matching før neste helgs Lerøy kval. Kampen starter i ett stort tempo. To lag som vil spille hurtig, teknisk morsom håndball. Når det er sagt, sto det 5-5 etter 18 minutter. Begge lag spilte 3.2.1 og traff relativt godt med dette. Mot slutten av omgangen får Vikhammer innpå en ny linje og en ny back, som løste litt opp ivårt forsvar. De kunne dermed gå til pause med 11-7 ledelse.

I 2. omgang legger vi om forsvarsspillet noe, og får got betalt i starten. Etterhvert får Vikhammer taket på det og de siger sakte ifra. Er på det meste foran 20-12, men vi kommer sakte tilbake og på stillingen 21-17 har vi 4 ballkontroller uten mål. Vi taper tilslutt 24-18 mot ett godt Vikhammer. Jeg blir overrasket om Vikhammer avgir poeng til mange andre enn Charlottenlund.

Dette ble god trening for 18 åringene våre. De møter ikke slik fysikk og duellstyrke til helgen. Vi ønsker gutta lykke til i Bodø og håper på plass i Lerøy serien.

Toppscorer: Theodor Svensgård, 6 mål

Stallen som dro opp:

Theodor Svensgård, Stig Murphy Håvaldsrud, Fredrik Andreas Sletner, Lars Borge, Sander Heieren, Leo Berg Sylte, Gjert Christian Svendsøy, Eirik Høyen Solli, Filip Hofmann Brath, Tobias Høyen Solli, Hermann Kristoffersen og Even Grønhovd.

Neste kamper for rekruttgutta er helgen i 22-23.oktober, da setter gutta seg igjen på flyet opp til Trondheim for å møte NTNUI Håndball og Tiller.

Første hjemmekamp er søndag 30. oktober, da tar vi imot Kolbotn i Reistad Arena kl 16.