Onsdag 12.10 klokken 18, tar St. Hallvard imot Elverum til Grundigligakamp i Reistad Arena. Etter Elverum imponerte i sin Champions League kamp gjester de nå Reistad Arena og St. Hallvard!

Allerede nå på onsdag tar vi imot Champions Leuage laget Elverum til kamp i Reistad Arena kl 18. Elverum er en av favorittene denne sesongen og var direkte kvalifisert inn i gruppespillet i Champions League. Så det er absolutt et storlag som gjester Reistad Arena denne kvelden. Fra før har Elverum vunnet alle sine kamper i Grundigligaen, mens de nå på søndag stor spilte hjemme i Terningen Arena. Der tok de i mot Montpellier HB til gruppespillkamp i Champions League. De tok en sterk seier mot et Europeisk storlag. Så i denne kommende kampen vil gutta kjenne på hvilket nivå man må være på i internasjonal håndball. Og det er i Reistad Arena du får se kampen!

Sist vi fikk besøk av Elverum var i 2014/2015 når vi møttes i cupen. Kampen ble da spilt i ROS Arena og guttene hang den gangen godt med i starten før divisjonsforskjellen ble tydelig tilslutt med resultatet 23-29. Så blir det spennende å se hvordan denne kampen vil utarter seg. Vi stilte Simen Solberg og Sindre Palin Kjelaas noen spørsmål før møte med Elverum.

Simen, hva tenker du om å møte et Champions League lag?

– Det blir en stor og spennende utfordring for oss. Elverum er et topplag med gode spillere på alle plasser, og de har vist stor styrke i sesongstarten, og spesielt seier mot Montpellier i Champions League nå sist. Det er verdifullt for oss å få matche oss mot slik motstand, og det vil gi oss gode erfaringer å ta med videre.

Hvilke kvaliteter er det Elverum besitter som vi må demme opp for?

– Det er høyt nivå på enkeltspillere og de har et godt kollektivt spill, men det viktigste for oss er som alltid å ha fokus på oss selv. Vi ønsker å være kompakte og ha intensitet i forsvarsspillet, løpe mye begge veier, satse 100% i rommene og i etablert angrep spille kollektivt med disiplin og trykk.

Foto: Simen Næss Hagen

Simen Solberg Foto: Simen Næss Hagen

Sindre, hva er det dere gutta må passe ekstra godt på i denne kampen?

– Det å møte et så godt lag som Elverum er en kjempe bra utfordring for oss. De spiller i Champions League og nå kommer de til vår storstue. Vi vet at om vi fortsetter å trene og ikke minst spille på det vi er gode på, kan vi henge med i alle kamper og da kan alt skje, selv mot Elverum.

Hvordan er det å forbedre seg til en slik kamp? Hvordan forberedelser gjør du deg før kamper?

– Vi forbereder oss akkurat likt til alle kamper. Vi trener godt og har fokus på vårt eget spill. Vi skal hele tiden bli bedre så vi skal holde oss til vårt konsept å trener knallhardt for å bli bedre. Så hovedfokuset før enhver kamp er uten tvil på oss selv!

Personlig har jeg mine forberedelser og rutiner. Men etter kampen mot Falk nå på søndag er vi selvfølgelig skuffet, men både jeg og laget må nullstille å heller bruke skuffelsen til noe positivt! Mine forberedelser blir mye av det samme som laget, jeg liker og må ha fokus på egen prestasjon.

 

Sindre Palin Kjelaas

Sindre Palin Kjelaas

Vil du få se St. Hallvard spille mot et Elverum som holder internasjonalt nivå så er Reistad Arena hallen du skal befinne deg i onsdag kl 18! Billetter kan du forhåndskjøpe ved å klikke her, du vil da også være med i trekningen av et Grundig produkt.

Kampsponsor mot Elverum er Bilia. Bilia er din lokale BMW, Ford og Volvo forhandler og samarbeidspartner med St. Hallvard. Bilia skal ha en dekkskiftkampanje den 20-22.10, der alle som sier de er fra St. Hallvard støtter klubben og ryggen! Ta turen innom å la gutta på Bilia skifte dekka dine!

bilia-logo_400x123

 

Neste hjemmekamp er 13. november i Reistad Arena kl. 18.00, da tar vi imot Lillestrøm TH.

Neste bortekamp er 22. oktober i Framohallen i Bergen kl. 17.00, da gjester vi FyllingenBergen.