Søndag 09.10, klokken 18 i Reistad Arena.

Vi tar imot Falk Horten til nok en kamp. Det er alltid spennende å følge disse oppgjørene, helt fra vi kjempet mot hverandre i 2. divisjon, begge lag med ambisjoner og ønsker. Forså å møtes i 1. divisjon og nå møtes vi igjen i GRUNDIGligaen. For en reise for begge lag, dette skal absolutt bli en morsom kamp. I fjorårets oppgjør var det fullstappet i Reistad Arena og det satser vi på at det skal bli igjen. Begge lag har hatt en tøffstart på årets sesong og står med 0 poeng, så her kommer det til å være to lag som absolutt kommer til å kjempe heltemodig for å sikre seg sine første poeng.

Det har vært en tøff start for våre gutter denne sesong. Etter å ha møt Drammen HK(H), Haslum HK(B), Halden TH(H) og nå sist ØIF Arendal(B) står vi med 0 poeng. Gutta har tidvis vist hva de kan og innsats har vært der. Nå skal de ta imot Falk Horten på hjemmebane som også rykket opp denne sesongen. De har så langt møtt Haslum HK(H), Halden TH(B), ØIF Arendal(H) og Elverum(B), også Falk Horten står med 0 poeng etter disse fire første kampene. Det er med andre ord to lag som er veldig ivrige på å sikre seg sesongens første poeng i Grundigligaen.

Vi har stilt Nicolas Granum noen spørsmål før møte med Falk Horten.

Det har vært et tøft møte med Grundigligaen. Men hvordan vurderer du mulighetene våre mot tabellnabo Falk Horten?

– Ja vi har møtt 3 av topp 5 lagene fra i fjor så vi har virkelig fått kjenne på nivå i toppen, men jeg føler at vi tar steg kamp for kamp. Kampen mot Falk ser helt åpen ut, men så lenge vi holder oss til konseptet vårt og fortsetter intensiteten i forsvarsspillet vårt tror jeg vi har gode muligheter.

Hvordan er stemningen i laget? Klarer dere å holde fokus og humøret oppe?

– Stemningen i laget er veldig god, vi jobber med våres arbeidsoppgaver og ser fremover til neste kamp. Med både fokus og humør på topp.

 

Nicolas Granum mot DHK. Foto: Simen Næss Hagen

Nicolas Granum mot DHK. Foto: Simen Næss Hagen

Vi stilte også Erik Karlsen noen spørsmål.

Du fikk din debut i Grundigligaen mot ØIF Arendal. Hvordan var det å debutere i den øverste divisjonen?

– Det var et spesielt øyeblikk å komme utpå. Følte selv at jeg hadde litt høye skuldre da jeg kom inn i 1. omgangen. Heldigvis løsnet det da jeg kom inn i 2. omgang og fikk to raske scoringer. Det var alt i alt en fantastisk erfaring for meg!

Hva er det St. Hallvard må ha fokus på for å kunne slå Falk Horten hjemme i Reistad Arena?

– For å slå Falk Horten hjemme må vi fortsette å jobbe med intensitet og fotarbeid bakover, og gå i rommene mellom forsvaret deres når vi er i angrep. Gjør vi den samme kampen som mot ØIF Arendal tror jeg det kan bli en veldig god opplevelse.

erik-oif-borte

Erik Karlsen mot ØIF Arendal.

Kampsponsor mot Falk Horten er Eiendomsmegler Dahl. Skal du selge ditt hus/leilighet anbefaler vi å bruke Eiendomsmegler Dahl. Oppgi at du har blitt anbefalt av St. Hallvard for også å støtte klubben.

Eiendomsmegler-Dahl

 

Vær tidlig ute å sikre deg billett, forhåndskjøp nå for å unngå kø, spare penger og være med i trekningen av GRUNDIG produkter. Billetter fås kjøpt ved å klikke her.

Neste hjemmekamp er allerede onsdag 12. oktober klokken 18.00 i Reistad Arena mot Champions Leauge laget Elverum. Billetter til denne kampen fås kjøpt her. Det kommer til å bli fullt på denne kampen også så vi anbefaler å forhåndskjøpe billetter.