ØIF Arendal - St. Hallvard 23-20

Gutta satte seg på bussen utenfor Reistad Arena for å vende snuta sør over med destinasjon Arendal og Sør Amfi. Der nede ventet regjerende seriemester ØIF Arendal i det som ville bli nok en tøff kamp for våre gutter. Vi spurte Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen hvordan det var å spille i Sør Amfi igjen;

– Gøy å spille i Sør Amfi, selv om resultat ikke holdt helt inn. Veldig god stemning i hallen.

innmasj-oif

Gutta blir ropt opp.

Kampen startet jevnt fram til spilte 5 minutter og stillingen 2-2, da får Hermann Vildalen 2 minutters utvisning etter en takling midt på våres banehalvdel. På grunn av at målvakt var tatt ut fikk ØIF tildelt straffekast og økte ledelsen til 3-2. I løpet av to minutteren øker ØIF ledelsen med ytterligere 2 mål og vant vår undertallsperiode med 3 mål.

William Gellein Vangen setter vårt neste mål til 5-3, før Arendal igjen drar litt i fra med å score de tre neste målene. William satte inn 8-4 etter 13 minutter spilt. Det skal også nevnes at det dessverre ikke ble den helt store dagen for straffer. Der vi bommer på 5 av 6 straffer igjennom kampen. Og to av disse er i denne perioden fra Vangen og Kristoffer Norgren Olsen.

Så kommer vi inn i en god St. Hallvard periode der gutta kjemper godt i forsvar og vi får uttelling i angrep. Først med Vangen som snapper ballen og kontrer inn 8-5. I neste angrep setter Ole-Jacob Borch 8-6 på et distanseskudd.  Så svarer ØIF ved Ekman på streken, før Ole-Jacob Borch igjen scorer på et distanseskudd og reduserer til 9-7. Etter 19 minutter spilt reduserte vi nok engang igjen ved et gjennombrudd med Borch til 9-8, dermed tar ØIF time-out. Vi holder oss ett mål bak fram til pause, der stillingen er 11-10.

Time-out etter 19 minutter.

Time-out etter 19 minutter.

Etter andre omgangen dro ØIF i fra igjen og etter 6 minutter var stillingen 16-11, og Glenn Solberg velger å ta time-out. Det så dessverre ikke ut til å hjelpe helt for etter 42 minutter spilt 19-13.  ØIF scorer sitt siste mål i den 22 minutt til stillingen 23-17, mens våre gutter scorer de neste tre. De to første målene kom ved Vildalen, der han kommer på ett gjennombrudd. Han setter St. Hallvards eneste straffe til 23-19. Men det er Vangen som får æren av å sette inn det siste målet til stillingen 23-20.

etter-kampen-bilde-oif

Gutta etter kampen mot ØIF i Sør Amfi.

Glenn Solberg oppsummerte kampen slik;

– Veldig godt fornøyd med kampen. Spesielt forsvarsmessig er det veldig bra. Høy intensitet, aggressivitet og forflytning. Synes vi løser deres offensive forsvar bra. Mye gode bevegelser og satsinger i rom. Bommer dessverre på 5 straffer etter at vi har spilt oss frem til 100% sjanser… Hermann og William meget gode i midtforsvaret. Et steg i riktig retning og masse positivt vi kan ta m oss fra denne kampen.

Hermann oppsummerte møte med tidligere lagkamerater slik;

Vi starter tøft, jeg får en tullete 2 minutter. Ligger under 8-3 så henter vi oss inn med godt forsvarspill og kynisk angrepsspill. Så er vel stillingen 9-8 og avslutter greit. 2 omgang får vi en dårlig start, ligger under 16-11 vi løper ikke hjem, og gjør feil i 7-6 spillet. Men igjen henter vi oss inn med et forsvarspill som er bra. Og bra kontraspill. Tilslutt holder vi ikke helt inn om taper med 3 mål.

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen

Toppscorere:

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen, 5 mål
Ole-Jacob Borch, 5 mål

Banens beste:

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen (kåret av den lokale juryen)

Neste hjemmekamp er mot tabellnabo Falk Horten søndag 9. oktober kl 18.00 i Reistad Arena. Dette pleier å være spennende kamper og det kommer til å bli mye folk. Sett av dagen og møtt opp å støtt gutta!! Kjøp billett her.