St. Hallvard 2 – Oslo-Studentenes IK 32-27

Sluttresultat: 32-27

Pause: 15-11

Da var det endelig klart for årets første hjemmekamp for andre divisjonsgutta. Etter å ha spilt de tre første borte tok vi imot Oslo-Studentenes IK til kamp hjemme i Reistad Arena. OSI spilte i fjor i andre divisjon(øst avdeling) og kom på en sterk andre plass rett bak Haslum IL som rykket opp til 1. divisjon. Når de gjestet Reistad Arena ledet de også vår avdeling, så det var et godt lag som kom til vår hule.

Espen Olaussen oppsummerer kampen slik;

I kveld fikk rekruttene besøk av ett rutinert og godt OSI. Disse har tatt 5 poeng på sin 3 første kamper og laget bestod av minst 5 spillere med eliteserieerfaring. Etter en liten prat med kjentfolk, hadde jeg noe info på dem, men de kom med endel nytt i forhold til starten av sesongen.

Kampen starter litt trøblete og vi kommer ikke helt opp i nivå. Det glipper litt bakover og vi får ikke tak på hverken skyttere eller linje. Fremover gjør vi 8 tekniske feil første 16 minuttene. Vi startet kampen i 6:0 med god størrelse på midtforsvaret. Etterhvert som vi gjorde bytter og fikk inn på myggrekka vår, sklei vi frem i 3:2:1. Dette taklet OSI dårlig og vi går til pause med 4 måls ledelse. Det siste angrepet må vi lære av. Der burde/skulle vi gått til pause med 6 måls ledelse. Vi har ballen med 20 sek igjen. Lære lære.

2. omgang blir en bedre opplevelse med 6:0. Forsvaret sitter mye bedre og vi får løpt de slitne (men linja løp fortsatt for fritt). Vi rullerer godt på laget og alle får mye spilletid, med unntak av målvaktene. Der sto Lars Borge hele kampen, da han hadde en god dag på jobben. Vi vinner til slutt med sterke 32-27, mot ett meget godt lag. God trening og en fin erfaring for gutta.

Vi fikk også en kommentar fra Jonny Vangen;

SHK har ett spennende 2 div lag i år, en fin blanding av både unge og mer erfarne spillere med komplementerende ferdigheter. Dette var kampen i går et godt eksempel på, hvor laget vartet opp med variert og godt spill, både i forsvar og angrep, avhengig av hvem som stod på banen. Etter en litt rufsete start på kampen med litt for mange personlige feil, fikk gutta etterhvert bedre flyt fremover og dro fra med 4-5 mål til pause. SHK ga aldri fra seg denne ledelsen i 2 omgang, og kontrollerte inn til 32-27 seier over et godt Oslo-lag. Forsvaret satt bedre i 2 omgang, godt hjulpet av Håkon Økern som tok sjefsrollen. Marcus Finnerud debuterte med glans som bakre treer i 3-2-1 forsvaret, og ryddet godt unna. Lars Borge leverte en meget god kamp mellom stengene og kunne også notere seg for en scoring. Ingen tvil om dette 2 div laget har potensiale til å hevde seg godt i denne divisjonen.

Det var godt å starte poengfangsten på hjemmebane. Nå blir jobben videre å fokusere på utvikling og ta med oss lærdom til videre spill.

Toppscorer: Stian Synnevåg Olsen 6 mål.

Neste kamp er søndag 09. oktober borte mot Vikhammer kl 16.00.

Neste hjemmekamp er søndag 30. oktober kl 16.00 mot Kolbotn.