St. Hallvard røk ut av fjerde runde i cupen med ett brak. Haslum - St. Hallvard 43-26

I cupens fjerde runde møtte vi Haslum HK borte i Nadderud Arena. Det er ikke lenge siden vi spilte seriekamp borte mot Haslum i Nadderud Arena, der gutta kjempet godt og presset tidvis Haslum hardt. Men dette skulle ikke bli tilfelle i denne kampen.

Etter stillingen 2-2 på 2 minutter dro Haslum tidlig i fra i første omgangen. På ti minutter klarer ikke våre gutter å score ett mål mens Haslum scorer ytterligere 4 mål slik at stillingen etter 12 minutter er 6-2. Det skal sies at Robin Paulsen Haug gjør en god første omgang for oss. Redder blant annet tre straffekast. Gutta sloss seg delvis tilbake i kampen utøver første omgangen slik at etter 17 minutter setter Kristoffer Norgren Olsen inn et straffekast som ga stillingen 8-6. Resten av omgangen preges av tekniske feil og skuddbom, vi har vansker med å sette forsvaret. Dermed så drar Haslum i fra, til pause var resultatet 18-8.

Robin Paulsen Haug

Robin Paulsen Haug

Andre omgang skal ikke bli noe bedre sett med St. Hallvard øyne. Tidlig i omgangen må William Gellein Vangen hoppe av banen. Vangen uttalte følgende til Drammens Tidene etter kampen;

– Det er vondt. Jeg får håpe det ikke er veldig alvorlig. Jeg tror ikke det er noe som har røket. I verste fall er det et strukket leddbånd.
Noen minutter sener får St. Hallvard tildelt straffekast, Kristoffer Norgren Olsen går frem for å ta den. Straffekastet ender knallhard i ansiktet på Haslum-målvakt Håvard Åsheim og dommerne gir rødt kort til Olsen. Regelen som dommerne benytter seg av er ved straffekast som treffer målvakten i ansiktet, uten at det er bevegelse hos målvakt gis rød kort til utespiller. Dette var Olsen sin kommentar til Drammens Tidene om episoden;

– Jeg tar en vanlig straffe, jeg legger den høyt. Keeperen flytter seg når jeg skyter. Det er selvsagt ikke med vilje. Jeg mener han flytter seg når jeg skyter, da treffer jeg han i ansiktet.

Det neste 25 minuttene blir tøffe for våre gutter, men kontringsspillet tar seg opp og det er morsomt at Alexander Mitrovic kommer inn og lager 4 mål på fire skudd. Enda et tøft slag var når Jarle Mørk Pettersen gikk av banen og fikk bandasje på ankelen.

Alexander Mitrovic

Alexander Mitrovic

Glenn Solbergs kommentar etter kampen:

– Det ble en tøff kveld! En kamp hvor vi gjør mye feil både i forsvar og angrep. Vi sliter med det meste og henger ikke med. Å tape mot Haslum er ingen krise, men måten vi taper på er ikke bra og ikke slik vi ønsker å opptre. Vi gjør ikke det vi har blitt enige om… Robin Paulsen Haug gjør en god første omgang i mål. Bare å jobbe hardt videre med alle faser og være tøffe og lojale til konseptet, og det vi har blitt enige om.

 

SHK beste: Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen (kåret av den lokale juryen)
SHKs toppscorer: Simen Solberg, 5 mål