Kamprapport: Kolbotn – St. Hallvard 2
Sluttresultat: 25-21
Pause: 11-9
Rekrutt tok i dag turen opp til Sofiemyrhallen for å spille mot Kolbotn. Kolbotn hadde fra før spilt en seriekamp der de slo Tynset med 10 mål og det skal også nevnes at det ikke er mer enn to år siden de spilte i 1. divisjon. Som ved forrige helg stilte vi med et ungt og sulten mannskap, der største parten er gutter født i 98. Kampen starter bra og vi er det førende laget de første 20 minuttene. Kampen bærer preg av å være jevn og det scorers lite mål i innledningen. Etter dette tar Kolbotn over etter noen raske tekniske feil fra vår side og kontringsmål imot. Dermed blir stillingen til pause 11-9.
Andre omgang holder vi oss et til to mål bak de første 10 minuttene. Før vi igjen kommer inn i en dårlig periode med skuddbom og tekniske feil som gjør at Kolbotn får en ledelse på 5 mål på det meste. Spillet bærer preg av gutter som vil gjøre noe, innsatsen og viljen er på plass. Det trengs mer tid for å bli samspilte, derfor skal de bli spennende å følge laget videre denne sesongen.
Vi fikk en kommentar fra trener Espen Fossli Olaussen etter kampen;
En talentfull og morsom gjeng, som det er gøy å jobbe med. St. Hallvard vil ha stor nytte av disse i årene fremover. Vi må jobbe med smartness og taktiske valg. Vilje og guts er det nok av, men de må bruke den riktig. I dag ble det litt for mye sidelengs, i stedet for å gjøre sin jobb ferdig for sidemannen. Det ble også løsnet for lite skudd, så Kolbotn kunne stå bak og kontrollere dette etterhvert.
Toppscorer: Theodor Svensgård 6 mål

Neste kamp er hjemme i Reistad Arena onsdag 28.09 kl 19.15 mot OSI.