Vår første bortekamp ble av det vanskelige slaget mot en av gullfavorittene i Grundigligaen, Haslum. I Nadderud Arena kunne vi forvente oss en av våre vanskeligste bortekamper. Etter debuten var det mange spente og ivrige gutter som ville revansjere inntrykket og vise vår håndballfilosofi. Innledningvis i kampen mot Haslum preges av høyt tempo og intensitet som er noe vi vil skal kjennetegne vårt lag. Når klokken viser 21 minutter er stillingen 11-9, etter dette viser Haslum sin rutine og klarer å øke sin ledelse inn mot pausen til stillingen 16-10.

 

Etter en god start på andre omgang der forsvaret blir satt og tempoet blir skrudd opp ett hakk. Klarer vi å knapppe inn på Haslum, i disse minuttene viser vi potensialet som bor i laget og hvilke kvaliteter gutta innehar. Haslum blir tvungen til å ta time-out etter 43 minutter, på stillingen 21-19. Vi knappet ytterligere innpå ett mål til stillingen 21-20 ved scoring av Fredrik Utengen. Etter stillingen 22-21 kommer vi ikke nærmere, da gikk vi inn i en periode preget av noen tekniske feil der vi blir straffet hardt. Haslum drar i fra mot slutten og vinner kampen med sifferne 32-25. Vi vil også gratulerer Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen som ble kåret til St. Hallvard bestespiller denne kampen.

 

Glenn Solberg oppsummerer kampen slik;

Synes vi er på riktig vei!
Vi har flere gode satsinger på mål, vi går tøffere i rom og på mål som gjør at vi skaper mange gode sjanser.
Fortsatt for mange tekniske feil som resulterer i mange kontringer i mot.
Etablert forsvar er vi godt fornøyd med, intensitet og bevegelse i fotarbeid og aggressive . Viser enorm innsats og vilje. Også kontringene er bedre enn sist kamp, men vi skal bli smartere og enda råere i kontringene. Hermann gjør en god kamp, både i forsvar og angrep

 

Nå ser vi fram til neste hjemmekamp som er mot Halden Topphåndball. Etter to tøffe kamper trenger gutta støtte fra nettopp deg! Opplev topphåndball i Lier og ta turen innom Reistad Arena på søndag 18. september klokken 18.00. Billetter kan du få kjøpt på http://shk.ticketco.no

 

Håper også du vil bidra med å finne et nytt navn til våres maskott, se her; https://www.facebook.com/StHallvardHandball

 

Obligatio in solidum