Da er vår historiske eliteseriedebut gjennomført! Og for en ramme det var, Reistad Arena var stappfull og publikum var med på å opprettholde trykket igjennom hele kampen. Dessverre for oss ble det et tøft møte med Grundigligaen, for det må sies at Drammen vant fortjent i går. Det ble en vanskelig start med mange tekniske feil fra vår side som førte til at Drammen fikk tidlig en ledelse med fire mål. Etter hvert klarer vi å kjempe oss delvis tilbake. Det startet med et fint straffekast satt av William Gellein Vangen som ble vårt første Grundigligamål noensinne. Vi prøver å kjempe oss inn i kampen igjen og ligger på det nærmeste to mål bak på stillingen 5-7. Men noen etter noen skuddbom mot slutten av omgangen og mål imot går Drammen til pause med stillingen 8-13.

Andre omgang førstsetter litt som første der forsvaret er bra, men vi får det ikke helt til i angrep. Det er allikevel jevnt i starten av omgangen, før Drammen igjen får en god periode og drar ifra med ytterligere 6 mål. Som Glenn Solberg oppsummerte det satser vi for mye sideveis i angrepsspillet også blir det for mange tekniske feil, i tillegg til skuddbom. Det gjør at målforskjellen blir som den blir. Vi skal allikevel ta med oss kanskje kampens høydepunkt, som er når Kristoffer Norgren Olsen scorer på en fantastisk flyer og setter inn det 13 målet. For innsatsen og viljen til gutta er der, så nå er det bare å brette opp armene og fortsette arbeidet. Vi legger oss ikke ned etter dette, men fortsetter fremover. For utvikling tar tid og kreves innsats. Til lørdag er det ny kamp allerede mot Haslum i Nadderud Arena, og vi ser fram til å måle krefter mot seriefavoritten.

Vi vil også takke alle som bidro til å lage en fantastisk atmosfære i hallen. Hallen var fullstappet og stemningen var på topp under hele kampen. Under slike rammer blir det morsomt å følge håndball. Det var lagt ned mye dugnadstimer for å få til dette, så med et slikt resultat må vi si oss fornøyd med arrangementet. Så vi takke alle som bidro for å få dette til av publikum, kommunen, samarbeidspartnere, spillere, frivillige, Reistad Arena osv osv!