Kamprapport: Strindheim Elite – St. Hallvard 2
Sluttresultat: 21-29
Pause: 11-11

Det viste seg at gutta i første omgang ikke var helt samspilt når kampen starta. Forsvaret var ikke på plass og det ble aldri det helt store i angrep. Så etter 7-8 minutter tar Espen Fossli Olaussen time-out på stillingen 7-3. Dette viste seg å være et klokt valgt for etter dette bedret ting seg. Gutta fikk bedre kontroll i forsvar og tekniske feil gikk ned. Gutta kjempet seg tilbake i kampen og sikret uavgjort til pause med stillingen 11-11.

I pausen ble det sagt at det bare var å kjøre på i samme stil. Strindheim begynte å bli slitne og det var for oss bare å male på videre i samme stil. Gutta la ned en solid innsats og viste en god lagmoral. Forsvaret ble bedre og tålmodigheten i angrep ble bedre. Utover i 2 omgang fortsatte ledelsen å øke helt til sluttsignalet gikk med stillingen 21-29 til våre gutter.

Toppscorer: Even Grønhovd 8 mål

 

Kamprapport: Charlottenlund Elite – St. Hallvard 2
Sluttresultat: 35-18
Pause: 14-8

Kampen startet bra og vi hang med fram 6-6 etter 12 min. Etter en time-out fra CSK mister vi fotfølge og de drar i fra fram til pause. Dette fortsetter utover i andre omgang, det kan oppsummeres at vi taper for et bedre lag i dag.

Trener Jonny Vangen oppsummerer det slik:

Vi går på et stortap mot et bedre lag, noe som i seg selv er greit nok.
Vi henger godt med de første 20 minuttene, men derfra og ut blir vi ett nummer for små. Charlottenlund spilte 1 div i fjor, og er nok en klar medaljefavoritt i årets 2 div.
Vi blir straffet hardt for alle våre personlige/tekniske feil, og de var det dessverre unormalt mange av i denne kampen. Halve laget vårt denne runden er født 99/98, og vi ser på dette også som viktig læring/utvikling uavhengig av resultat.
Min tips er at SHK sitt 2 div lag kommer til å vise fin utvikling og progresjon utover i sesongen.

Toppscorer: Even Grønhovd 4 mål