Her kommer det litt informasjon om hvordan gutta har hatt det under oppholde i Qatar.

Gutta reiste ned til Qatar for å gjennomføre årets treningsleir og kamper mot Qatar og Iran. Alt etter invitasjon fra Qatarske håndballforbundet. Gutta fikk en opplevelse for livet, spilt mot et av verdens beste landslag og trent godt fram mot debuten i Grundigligaen. Gutta har gjennomført 11 økter og der to av disse var kamper som endte 32-16 til Qatar og 21-20 i favør våre gutter mot Iran.

Glenn Solberg sier etter turen:
Vil bare nok en gang takke Valero Rivera og det Qatarske håndballforbundet for den muligheten vi fikk ved å komme til Qatar å spille kamper og trene. Det har vært en fantastisk uke med alt vi kunne drømme om. To gode kamper mot landslag, mye trening i fantastiske fasiliteter og fantastisk gjestfrihet og service. Det er veldig verdifult for oss som lag å få være sammen på den måten. Vi blir bedre kjent på og utenfor banen. Vi får trent godt og mye og har fått oppleve på kroppen hvordan de beste i verden spiller, trener og jobber. Det vil vi helt sikkert vil få igjen for i ukene som kommer. Vi er veldig veldig takknemlig. Vi ønsker Qatar lykke til i OL i Rio.

Noen kommentarer fra spillerne. Først ut Hermann Gabriel Vildalen;
Utrolig lærerikt, man ser hvor nivået til et av verdens beste landslag er. Da ser man fort, hvor lista ligger og hvor høy intesitet man må ha i forsvar for å klare å holde følge. Og i angrep holder ikke halv-satsninger, alt må gjøres 100% eller så er de, så smarte og gode at de ser rett gjennom dårlige satsninger.

Sindre Kjelaas:
En veldig lærerik og morsom opplevelse. Sitter igjen med veldig mange inntrykk! Veldig moro å se hvordan de beste trener og lever. Noe som motiverer enormt. Samtidig er det også lærerikt for oss å være samlet så lenge som lag. Dette gjør vi kommer enda nærmere hverandre både sportslig og personlig. Dette gjør at vi blir ett enda sterkere lag!

Fredrik Utengen:
Qatar var en fantastisk opplevelse. De beste trenings-fasilitetene vi kunne tenke oss. Fikk trent utrolig bra, og spilt 2 veldig tøffe kamper. Fikk med oss enormt mye positivt fra turen som vi må ta med oss videre. Også veldig bra med slike turer for at vi lærer hverandre bedre å kjenne. Helt topp tur.

Simen Solberg:
Det var en strålende treningsleir hvor vi fikk trent med kvalitet i fantastiske rammer og med alle fasiliteter til fri bruk. Vi er veldig takknemlige og ydmyke over måten vi ble tatt imot, og alt som ble lagt til rette for oss. Matching mot Qatar var verdifull og god læring, og vi erfarte hvordan nivået er på toppen internasjonalt. Gøy med seier mot Iran som var et godt lag. Gode treninger, godt humør og samhold, ingen skader og et spennende land med en annen kultur enn vi er vant til i Norge. En opplevelse for livet og en uke vi har fått masse utbytte av.

Lars Henrik Ulsaker Eriksen:
Det var en super tur til Qatar på mange måter. Vi hadde en fin tur der vi ble kjent med de nye yngre spillerne og trenerteamet på en annen arena enn håndballbanen, samtidig som vi fikk en kjempemulighet til å trene på en fantastisk arena med alle fasiliteter. I løpet av uka trente vi mye og med kvalitet som har gjort at vi har utviklet oss videre og som vi skal jobbe videre med fremover. Vi fikk også spilt kamper mot gode motstandere som har gitt oss gode svar på hvordan vi ligger an i treningsarbeidet og hva vi må prioritere i treningsarbeidet fremover for å utvikle oss videre.

Turen vi har vært på har vært super på alle mulige måter i forhold til fasiliteter på hotellet, i hallen, transport og mat etc.
Turen har vært veldig lærerik og nyttig i forberedelsene. Håper vi får en slik mulighet igjen seinere, slik at vi kan utvikle oss enda mer og gi Qatar enda hardere kamp. Vil takke alle som var med på turen som gjorde det til en kjempefin tur

Vi i St. Hallvard vil også takke det Qatarske håndballforbundet for muligheten som har blitt gitt oss. Samt ønske Qatar lykke til i OL i Rio! For oss fortsetter jobben med å forberede oss til Grundigliga spill! Noe vi gleder oss enormt til! 7. september kl 20.00 i Reistad Arena kastes ballen i gang mot DHK, og våres første sesong i Grundigligaen.